2 bouwkavels Aalsmeer grens Amstelveen voor nieuwb

Aalsmeer - Aalsmeer
Actueel aanbod

€ 520.000,- tot € 790.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
200 - 300m2
Kaveloppervlak
1015 - 1015m2
Inhoud
800 - 1200m2
Aantal kamers
5 - 8

Over dit project

Verkocht onder voorbehoud

Realiseer uw eigen droomwoning op de grens van Amstelveen en Aalsmeer! Het kavel is 1015 m² groot en is gelegen aan de rand van de jonge nieuwbouwwijken Nieuw Oosteinde en Westwijk. Vanwege de diepte van de kavel (breed 20m, diep 50,75 m) heeft u veel mogelijkheden om een zonnige tuin te combineren met de achterzijde van uw woning.

De kavel heeft een perfecte ligging in de lintbebouwing van de Hornweg (tussen nummer 313 -317) en is gelegen aan het water. Voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en het winkelcentrum met o.a. AH liggen op loop/fietsafstand. Daarnaast is het Stadshart in Amstelveen binnen 10 autominuten te bereiken en Amsterdam ligt op nog geen 10 kilometer afstand.

Recreatie- en sportfaciliteiten zoals "The Beach", handbal, voetbal en turnverenigingen, de Westeinderplassen en Crown Business Studios met bioscoop, bevinden zich op korte afstand.

Goede verbindingen naar de omgelegde N201, de A4/A9/A10.

Meer informatie

Kenmerken

Project
2 bouwkavels Aalsmeer grens Amstelveen voor nieuwb
Koopwoningen
2
Prijs
€ 520.000,- tot € 790.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor, Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Airconditioning, Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Aalsmeer.

Aanmelden