Molenstaete Aalsmeer Centrum

Aalsmeer - Aalsmeer
Actueel aanbod

€ 380.000,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 300m2

Over dit project

Aalsmeer Centrum, �cht iets bijzonders...
In het hart van Aalsmeer heeft Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. 38 schitterende appartementen, lofts en penthouses gebouwd. Architectenbureau r.j. Pannekoek b.v. heeft dit plan uiteindelijk ontworpen. "Een bouwplan in het dorp Aalsmeer vraagt meer dan speciale aandacht", aldus Richard Pannekoek. Door het verwerven en het aaneenschakelen van bestaande panden en percelen is het mogelijk geworden een plan te ontwikkelen, waarin de door de gemeente opgestelde uitgangspunten en beleidsregels samen kunnen vallen. In samenwerking met dhr. Pannekoek heeft Van Berkel Projectontwikkeling dit plan uitgewerkt en dit heeft geleid tot een prachtig resultaat wat in het voorjaar van 2014 is opgeleverd.

Het plan voorziet in een priv� parkeergarage, een prachtige binnentuin, winkels en restaurants om de hoek en tevens op loofafstand van een haventje. Kortom; van alle gemakken voorzien zonder dat hierbij een auto nodig is. Tevens is het plan nabij gelegen bij de uitvalswegen richting Den-Haag en Amsterdam.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Molenstaete Aalsmeer Centrum
Koopwoningen
38
Prijs
€ 380.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon, Frans balkon
Overige
Airconditioning, Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras, Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Aalsmeer.

Aanmelden