4 vrijstaande woningen Aalsmeerderweg Aalsmeer

Aalsmeer - Aalsmeer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
950 - 1000m2

Over dit project

Op een prachtige locatie verrijst een uniek nieuwbouwproject in Aalsmeer!

De ontwikkelaar ontwikkelt 4 vrijstaande woningen op kavels van ca. 1000m2. Het nieuwbouwproject is gelegen aan de doorgaande weg, de Aalsmeerderweg vlakbij Amstelveen. Deze weg loopt van Aalsmeer, door Oosteinde, in de richting van Amstelveen. Een schitterende locatie op een steenworp afstand van het bruisende Amsterdam en in de nabijheid van Hoofddorp, Uithoorn en Amstelveen.

** Wij zijn op dit moment druk bezig met de ontwikkeling. Binnenkort zullen wij eerste schetsen vertonen. Binnen deze ontwikkeling zal u als klant de 100% keuze vrijheid hebben en de ontwerpen kunnen aanpassen. Graag gaan we later in het traject met u hierover in gesprek. **

Meer informatie

Kenmerken

Project
4 vrijstaande woningen Aalsmeerderweg Aalsmeer
Koopwoningen
4
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Aalsmeer.

Aanmelden