Parkmeer bouwkavels - Stommeerkade

Aalsmeer - Aalsmeer
Actueel aanbod

€ 412.500,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
825 - 1250m2

Over dit project

U droomt er al lang van: wonen in een landelijke omgeving tegenover het water, want een eigen huis bouwen doet u vermoedelijk maar één keer in uw leven. U wilt daarom een woning bouwen die helemaal wordt zoals u dat wilt en die toekomstbestendig is. Op de locatie Parkmeer komen vier riante zelfbouwkavels waarop u deze wens kunt realiseren.

De riante bouwkavels hebben een diepte van 50 meter. De breedte van de kavels kan variëren al naar gelang uw wens is. De zelfbouwkavels zijn onderdeel van het lint langs de Stommeerkade (toekomstige 30 km-zone) en hebben ruime en zonnig gelegen achtertuinen (zie afbeelding rechts). De ontsluiting van de kavels vindt plaats via het besloten woonerf waar tevens een riant aantal parkeerplaatsen voor bezoekers worden gerealiseerd.

Maximale ontwerpvrijheid
Op de zelfbouwkavels kunt u, binnen ruime mogelijkheden, uw eigen dan wel onze architect uw droomhuis laten ontwerpen. In architectuur en materialisatie heeft u een grote mate van vrijheid. Met uw programma van eisen en het kavelpaspoort in de hand kan uw architect direct aan de slag. U bent vrij om uw eigen aannemer te kiezen. Het kavelpaspoort is een instrument dat richtlijnen geeft voor de inrichting van de kavels en de randvoorwaarden om te bouwen.

Groensingels
Het woningbouwperceel wordt aan de linker-, rechter- en achterzijde (zijde woonerf) gescheiden door een brede groensingel. De zijde aan de Stommeerkade wordt vrijgehouden van begroeiing, zodat alle kavels een prachtig uitzicht hebben.

Schetsontwerpen
Ter inspiratie heeft Parkmeer een 4-tal schetsontwerpen van diverse villa’s laten opstellen. Deze schetsontwerpen staan opgenomen in het uitgebreide kavelpaspoort die u kunt aanvragen via deze website of via de makelaars.

Wilt u liever uw eigen droomhuis uitgewerkt zien worden tot een schetsontwerp door een architect? Dat kan, want het eerste schetsontwerp van uw woning wordt u aangeboden door Parkmeer.

Locatie
De zelfbouwkavels maken onderdeel uit van Parkmeer, een gebied dat voorheen in gebruik was als tuinbouwgrond en deels was bebouwd met kassen en een (bedrijfs) woning van de Gebr. Van Leeuwen. Parkmeer is gelegen naast het kruispunt waar de Stommeerkade, de Aalsmeerderweg, de Ophelialaan en het Bielzenpad samen komen en op loopafstand van het Seringenpark.

Om verschillende redenen is een bouwkavel op de locatie Parkmeer interessant:
• Variatiemogelijkheid in uw kavelgrootte
• Alleen bestemmingsverkeer op de Stommeerkade na openstelling van de Nieuwe Aalsmeerderlaan (Noordvork)
• Gelegen tegenover water met snelle doorvaart naar de Westeinderplassen (doorvaarhoogte circa 1,10 meter)
• Reeds aangelegde groenvoorzieningen rondom de bouwkavels voor optimale privacy
• Zeer riante bebouwingsmogelijkheden
• Maximale vrijheid bij het ontwerp van uw eigen droomhuis
• Riante parkeervoorzieningen binnen uw eigen woonerf
• Direct aan de slag na aankoop van uw perceel
• Het eerste schetsontwerp voor uw droomhuis wordt u aangeboden door de architect van de ontwikkelaar

Daarnaast is de locatie:
• Centraal gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen
• Goed bereikbaar per auto en per fiets
• Gunstig gelegen ten opzicht van winkels, scholen, horeca, sportvoorzieningen en recreatievoorzieningen
• Op een steenworp afstand gelegen van het mooie en gezellige centrum van Aalsmeer
• Op circa 1 minuut loopafstand gelegen van de bushalte

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkmeer bouwkavels - Stommeerkade
Koopwoningen
4
Prijs
€ 412.500,- tot € 550.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Aalsmeer.

Aanmelden