Heerlijkheid Calslagen

Aalsmeer - Calslagen
Actueel aanbod

€ 950.000,- tot € 1.500.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
560 - 760m2

Over dit project

In het plan 'Heerlijkheid Calslagen' staat het wonen in het landschap centraal. Allereerst is er de rust en bechutting van het groen van de Herenweg, die een onderdeel vormt van het landelijke fietsroutenetwerk. Daarnaast, in een prachtig contrast hiermee, de weidse uitzichten over het water van de Westeinderplassen. De ligging van Nieuw Calslagen direct aan de Westeinder, maar ook aan de rand van het Groene hart en op steenworp afstand van Amsterdam maakt het project uniek. Iedere woning beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en natuurlijk is er parkeergelegenheid voor bezoekers. In het stedenbouwkundig plan wordt niet alleen de voormalige Breggevaart deels teruggebracht, ook het water van de Westeinder wordt diep het gebied in gehaald. Alle woningen liggen hierdoor direct aan het water. Het oude arbeidershuisje uit de 18e eeuw welke nog steeds te vinden is aan de Herenweg heeft model gestaan bij de ontwikkeling van de nieuwe woningtypen van Nieuw Calslagen. Toch moet het woningontwerp niet als dictaat worden opgevat. Integendeel: er valt door toekomstige kopers veel te kiezen! Elke woning wordt samengesteld uit de combinatie van een groter en een kleiner volume. De bewoner heeft invloed op de grootte van beiden. Daarnaast is de afwerking variabel en uiteraard de indeling. Zo kan ieder z'n eigen woning samenstellen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heerlijkheid Calslagen
Koopwoningen
15 (waarvan 15 beschikbaar)
Prijs
€ 950.000,- tot € 1.500.000,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Vloerverwarming
Overige
Airconditioning, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Aalsmeer.

Aanmelden