Dorpshaven Zuid fase 2

Aalsmeer - Aalsmeer
Actueel aanbod

€ 446.000,- tot € 446.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
156 - 156m2
Kaveloppervlak
248 - 248m2
Inhoud
425 - 425m3
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

"Dorpshaven" is een woningbouwontwikkeling op het zgn. Lijnbaangebied in Aalsmeer. Het plangebied is gelegen tussen de Burgemeester Kasteleinweg en de oude Spoordijk en aan de ander zijde ingesloten door de Dorpsstraat/Ringvaart en de Oosteinderweg. Het plangebied wordt opgedeeld in twee deelgebieden door de historische "Lijnbaan".

Het zuidelijk deelgebied dat wordt ontwikkeld door Timpaan voorziet in circa 234 woningen bestaande uit startersappartementen, appartementen in hogere prijsklasse, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dorpshaven Zuid fase 2
Koopwoningen
1
Prijs
€ 446.000,- tot € 446.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Aalsmeer.

Aanmelden