Smartwoningen Aalsmeer

Aalsmeer - Aalsmeer
Toekomstig aanbod

vanaf € 200.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 68m2
Kaveloppervlak
55 - 55m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

Het voormalige VVA terrein tussen de Dreef, Zwarteweg en de N196 wordt de komende jaren opnieuw ingericht door de realisatie van een fusieschool (reeds opgeleverd), twee woningbouwprojecten aan de Zwarteweg en door het herinrichten van het restgebied, ongeveer 6 voetbalvelden groot. Hierdoor ontstaat een nieuwe parkachtige omgeving en wordt de (groene) structuur van de Hornmeer verder versterkt. Langs de Zwarteweg komen maximaal sociale huurwoningen en 24 smartwoningen (koop) te staan. De woningen zullen circa 68 m2 GBO groot worden en hebben een ruime woonkamer, terras en één slaapkamer. Het is een ideale woning voor kleine huishoudens, waaronder starters.

Het bestemmingsplan is al onherroepelijk en dankzij het bekende concept van de smartwoningen is het mogelijk de locatie zeer snel tot ontwikkeling te brengen. De prognose is dat het project eind 2020 al in verkoop gaat. De bouw duurt circa 6-7 maanden en vangt in het voorjaar van 2021 aan. Je kunt daardoor nog vóór de winter (2021) verhuizen naar je nieuwe woning!

Ben je op zoek naar een betaalbare, kwalitatief hoogstaande woning in Aalsmeer? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over deze smartwoningen.

NB: De weergegeven afbeeldingen zijn foto's van reeds gerealiseerde smartwoningen in een ander project. De beelden van de smartwoningen in Aalsmeer kunnen hiervan afwijken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Smartwoningen Aalsmeer
Start verkoop
2020 (4e kwartaal)
Koopwoningen
24
Prijs vanaf
€ 200.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Zuiden
Verwarming
Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Aalsmeer.

Aanmelden