Women's Eye

Aalsmeer - Aalsmeer
Actueel aanbod

€ 729.840,- tot € 799.840,-

Kenmerken

Woonoppervlak
155 - 156m2
Kaveloppervlak
332 - 359m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen in Women’s Eye
Wonen op één van de mooiste plekken in Aalsmeer is binnenkort mogelijk. Direct aan de Westeinderplassen komen enkele exclusieve woningen. Stel je voor, vanuit je huis direct met je boot het water op. Hoe mooi woon je dan?!

Diverse typen woningen:
2 onder 1 kap en 1 vrijstaande woning (fase 1)
Deze woningen bieden genoeg ruimte voor ieder gezin. Deze woningen staan aan de straatzijde, hebben een tuin op het zonnige westen en een eigen aanlegplaats.

Watervilla's (fase 2)
Midden op het perceel staan drie Watervilla's. Rijk uitgerust en van alle gemakken voorzien. Bij deze woningen kan naar wens gekozen worden voor wonen en leven op de begane grond of op de verdieping met ruim uitzicht over de Westeinderplassen.

Villa
Aan de waterkant staat de villa. Met een enorme tuin, een eigen aanlegplaats voor een flinke boot en uiteraard een geweldig uitzicht. De villa kan geheel naar wens worden uitgerust.

Bij elke woning worden minimaal 2 eigen parkeerplaatsen voorzien.

Alle woningen zijn levensloopbestendig wat wil zeggen dat je met een paar kleine ingrepen de woning makkelijk aanpast naar gelijkvloers wonen. Heel fijn als de kinderen de deur uit zijn en je niet zou willen verhuizen. De ontwerpen staan verder vast, maar over de indeling heb je nog alle vrijheid! Dat geldt natuurlijk ook voor de afwerking, je woning stem je helemaal op je eigen smaak af. Elke woning is zeer duurzaam ontwikkeld, uiteraard gasloos, gebouwd met het oog op lage energie- en onderhoudslasten. Ook is er in de gehele woning vloerverwarming met de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden de woning te voorzien van passieve koeling.

Interesse
Wonen in Women’s Eye is wonen in een huis dat afgestemd wordt op jouw leven, in de rust van het dorp, maar dichtbij alle stadse voorzieningen. En de mogelijkheid om met je boot zo weg te varen is toch geweldig?! Ben jij geïnteresseerd in één van deze exclusieve woningen? Neem contact op met onze makelaar via mail of telefoon. De V.O.N. prijzen beginnen vanaf € 729.840,-

Meer informatie

Kenmerken

Project
Women's Eye
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
7 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 729.840,- tot € 799.840,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Aalsmeer.

Aanmelden