Dorpshaven-Zuid laatste fase

Aalsmeer
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 695.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
144 - 170m2
Kaveloppervlak
216 - 555m2
Inhoud
522 - 624m3
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

In Aalsmeer centrum ontwikkelt Timpaan 231 woningen bestaande uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De locatie
De locatie van het project Dorpshaven-Zuid is gelegen tussen de Burgemeester Kasteleinweg (N201), Dorpsstraat, Lijnbaan en de Oosteinderweg.

Stedenbouw en architectuurstijl
Kenmerkend voor de woningen en appartementen is, naast het hoogwaardige afwerkingsniveau en het grote aantal mogelijkheden om de woningen aan te passen aan uw individuele wensen, de ligging aan het water op zeer korte afstand van het centrum van Aalsmeer. Door de variatie aan woningontwerpen is al een aantrekkelijke woonwijk ontstaan met een eigen karakter.
 
Stand van zaken
De laatste 16 twee-onder-een-kapwoningen en 8 (semi-) vrijstaande woningen van Dorpshaven-Zuid zijn op 11 november in verkoop gegaan. Alle woningen zijn verkocht of staan onder optie. U kunt zich nog wel als reservekandidaat opgeven.

Interesse
U kunt zich aanmelden als geïnteresseerde van Dorpshaven-Zuid middels dit formulier: http://dorpshaven-zuid.nl/belangstelling/

Voor uitgebreide verkoopinformatie kunt u terecht bij Eveleens Makelaars o.z. en bij EKZ|Makelaars o.g.

Volg het laatste nieuws door onze Facebookpagina te liken: https://www.facebook.com/DorpshavenZuid en onze Twitterpagina te volgen: https://twitter.com/DorpshavenZuid

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dorpshaven-Zuid laatste fase
Koopwoningen
24
Prijs
€ 430.000,- tot € 695.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Aalsmeer.

Aanmelden